Wie is Hypotienda?

ZorginSpanje is de meest informatieve website over de Spaanse gezondheidszorg.

Wat is Seguridad social? Hoe kun je je het beste verzekeren in Spanje? Welke artsen kan ik bezoeken? Heb ik een particuliere zorgverzekering nodig en wat vergoedt zo´n verzekering? Alle uw vragen worden op deze site beantwoord! 

De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Hulp is ingeroepen van de officiele instanties zowel in Nederland als in Spanje. Onze opgedane kennis en ervaring is gebruikt om u alle duidelijkheid omtrent de gezondheidszorg in Spanje te verschaffen. 

Deze website is eigendom van Hypotienda. Hypotienda is in 2004 opgericht door Saskia Gruijters. Saskia heeft Small Business (HBO) in Haarlem gestudeerd en is daarna bij de Rabobank gaan werken. Al snel heeft zij het koude Nederland verruild voor het warme Spanje en sindsdien onderneemt zij succesvol in Spanje. Bent u benieuwd naar het emigratie verhaal van Saskia? Lees het hier.

Het team
Het team van Hypotienda bestaat uit Nederlands sprekend personeel. Hierdoor kunt u gemakkelijk contact opnemen en uitleg geven in uw eigen taal.  Wij communiceren met de verzekeraars in het Spaans en geven terugkoppeling aan u in het Nederlands.

U kunt ons telefonisch altijd bereiken van maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 17:30 uur. Op vrijdag van 09:00 uur tot 15:00 uur. Wij houden geen siesta, wij zijn de hele dag geopend. Wij houden de kalender van de Spaanse feestdagen aan. In het geval ons kantoor is gesloten, kunt u altijd direct ontact opnemen met de verzekeraar. 

Zorginspanje.nl is een initiatief van Hypotienda, www.hypotienda.com

De officiële naam van Hypotienda is Hypotienda Mediterránea ASV, SL., statutair gevestigd in Spanje aan de Calel Pablo Casals 7-2, 29601 Marbella, provincie Malaga. Dit is tevens het bezoekadres. CIF nummer B- 92930155.

Spanje Zorgverzekering

Neem contact op met Hypotienda!

C/ Pablo Casals 7 Local 2 
29602 Marbella (Málaga - Spanje)

Telefoon :    (+34) 951 319 383 
Mobiel:        (+34) 685 461 863
Fax:            (+34) 952 821 700
Email:         info@hypotienda.com