Wie is Hypotienda?

ZorginSpanje is de meest informatieve website over de Spaanse gezondheidszorg.

Wat is Seguridad social? Hoe kun je je het beste verzekeren in Spanje? Welke artsen kan ik bezoeken? Heb ik een particuliere zorgverzekering nodig en wat vergoedt zo´n verzekering? Alle uw vragen worden op deze site beantwoord! 

De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Hulp is ingeroepen van de officiele instanties zowel in Nederland als in Spanje. Onze opgedane kennis en ervaring is gebruikt om u alle duidelijkheid omtrent de gezondheidszorg in Spanje te verschaffen. 

Deze website is eigendom van Hypotienda. Hypotienda is in 2004 opgericht door Saskia Gruijters. Saskia heeft Small Business (HBO) in Haarlem gestudeerd en is daarna bij de Rabobank gaan werken. Al snel heeft zij het koude Nederland verruild voor het warme Spanje en sindsdien onderneemt zij succesvol in Spanje. Bent u benieuwd naar het emigratie verhaal van Saskia? Lees het hier.

Het team
Het team van Hypotienda bestaat uit Nederlands sprekend personeel. Hierdoor kunt u gemakkelijk contact opnemen en uitleg geven in uw eigen taal.  Wij communiceren met de verzekeraars in het Spaans en geven terugkoppeling aan u in het Nederlands.

U kunt ons telefonisch altijd bereiken van maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 17:30 uur. Op vrijdag van 09:00 uur tot 15:00 uur. Wij houden geen siesta, wij zijn de hele dag geopend. Wij houden de kalender van de Spaanse feestdagen aan. In het geval ons kantoor is gesloten, kunt u altijd direct ontact opnemen met de verzekeraar. 

Wie is wie?

Ilse Burggraaf
info@hypotienda.com

Technisch directeur verzekeringen

Ilse is geboren in Breda en na haar studie is zij afgereisd naar Amerika om daar te gaan werken. Na 5 jaar buiten Europa gewoond te hebben, koos zij Spanje als haar nieuwe woonland. In no time heeft Ilse de taal perfect leren spreken en is ze dol op het warme klimaat. 


Met haar man en dochtertje geniet zij van de natuur en het buiten leven in Spanje. De beste manier van ontspannen is een lekkere BBQ met vrienden of een weekendje weg de binnenlanden van Spanje in.

Sinds 2007 is Ilse werkzaam bij Hypotienda en inmiddels is zij ook mede eigenaar. Het opzetten van onze verzekeringsafdeling heeft zij met veel succes gedaan, samen met haar team zet zij zich elke dag met veel plezier en overgave in voor haar klanten.
-------------------------------------------------------------

Chantal Faessen
sales@hypotienda.com

Specialist auto- en huisverzekeringen

Chantal is geboren in Malaga en opgegroeid in Venlo. 

Het Spaanse bloed kruipt waar het niet gaan kan en Chantal verhuisde in 1998 weer terug naar Spanje.
Door haar Sevilaanse moeder heeft zij een echte Spaanse tongval en gaat zij ieder jaar traditiegetrouw naar de Feria met een echte Vestidor de Flamenco.

Sinds november 2012 werkt Chantal bij Hypotienda en dit bevalt haar naar eigen zeggen zeer goed,´We zijn net een kleine familie´.

Chantalheeft veel contact met bestaande en nieuwe klanten. Persoonlijk begeleiding is bij Chantal gegarandeerd. Zij doet haar werk met veel enthausiasme en toewijding.
-------------------------------------------------------------


 


Pauline Vijgen
admin@hypotienda.com

Administratie

Pauline is opgegroeid in Limburg en woont sinds lange tijd in Spanje waar zij zich een vrije vogel voelt. Zij heeft in Spanje werkervaring opgedaan bij een Nederlands- Spaans advocatenkantoor. Bij Hypotienda werkt zij naar naar volle tevredenheid op de administratieafdeling. 

In haar vrije tijd maakt ze graag bergwandelingen of geniet ze van de natuur in de ´campo´. 

-------------------------------------------------------------Saskia Gruijters
info@hypotienda.com

Eigenaresse Hypotienda & specialist hypotheken

Saskia is geboren in Nijmegen, opgegroeid in Zeist, gestudeerd in Haarlem en vrijwel direct na haar studie Small Business naar Zuid-Spanje verhuisd.

Vanuit haar ervaring in de financiële sector en als marketing specialist onderneemt zij succesvol met haar onderneming in Spanje.

Naast alle drukte van het ondernemerschap besteedt Saskia haar vrije tijd aan yoga. De belangrijkste eigenschappen voor succes in haar leven is authenticiteit en het volgen van haar intuïtie.

Saskia is zeer energiek, vrolijk en creatief. Zij houdt van avontuur in haar leven en variatie in haar werk.
-------------------------------------------------------------

 

Cindy Wijts
admin@hypotienda.com

Administratie & specialist zorgverzekeringen

Cindy is geboren in Maastricht. Ze verhuisde in 2006 naar de Costa del Sol, en is sinds in 2010 moeder van een dochter geworden. In haar vrije tijd is ze erg druk met haar gezinsleven en als het ervan komt pakt ze een goed boek.

Samen met haar vriend en dochter zijn ze vaak op de stranden van Tarifa te vinden. 

Cindy heeft in Nederland als inkoopster in de mode van exlusieve kleding gewerkt. Hiervoor reisde Cindy regelmatig vanuit Maastricht naar Parijs, Brussel en Amsterdam.

In Spanje heeft zij de afgelopen jaren verkoop en administratiewerkzaamheden gedaan. Ze is blij dat ze nu in een Nederlands team met Nederlandse klanten werkt.

Sinds oktober 2014 is Cindy werkzaam bij Hypotienda.
-------------------------------------------------------------

Sandra Thissen
claims@hypotienda.com

Specialist schadeafhandeling

Sandra is geboren en getogen in het Noord-Limburgse plaatsje Tegelen. In 1997, na het afronden van haar opleiding, is Sandra vertrokken naar Andalusië. Ze woont daar samen met haar man en twee dochtertjes. 


Na veel werkervaring in Spanje te hebben opgedaan bij verschillende werkgevers versterkt Sandra met veel plezier het team van Hypotienda. Sandra heeft de belangrijke taak om verzekeringsschade goed en snel op te lossen. Zij vindt haar werk erg dankbaar. Hierdoor doet ze haar werk met veel toewijzing én ook nog met een grote glimlach.

Sandra is dol op haar kids en trekt er regelmatig met hun op uit. Een aantal keren per jaar vliegt ze even naar "haar Limburg" toe. 

Naast het drukke moederschap leest ze graag een goed boek en houdt van eten! Een paar steekwoorden van Sandra zjn; aardig, attent, enthousiast en een doorzetter.
-------------------------------------------------------------

Charley Ruiz Vera
claims@hypotienda.com 

Specialist schadeafdeling

Marc Poorter
sales@hypotienda.com

Specialist zorgverzekeringen

 

offerte aanvragen

 

Zorginspanje.nl is een initiatief van Hypotienda, www.hypotienda.com

De officiële naam van Hypotienda is Hypotienda Mediterránea ASV, SL., statutair gevestigd in Spanje aan de Calel Pablo Casals 7-2, 29601 Marbella, provincie Malaga. Dit is tevens het bezoekadres. CIF nummer B- 92930155.

Spanje Zorgverzekering

Neem contact op met Hypotienda!

C/ Pablo Casals 7 Local 2 
29602 Marbella (Málaga - Spanje)

Telefoon :    (+34) 951 319 383 
Mobiel:        (+34) 685 461 863
Fax:            (+34) 952 821 700
Email:         info@hypotienda.com