Ziektekostenverzekeringen in Spanje

Sluit uw zorgverzekering af bij Hypotienda, wij zijn uw Nederlandse tussenpersoon voor uw zorgverzekering in Spanje.

Hypotienda is gespecialiseerd in het afsluiten van zorgverzekeringen in Spanje. Wij kunnen u adviseren welke zorgverzekering u het beste kunt afsluiten.


De voordelen van Hypotienda:

  1. Hypotienda geeft u inzicht in de premies van de verschillende zorgverzekeringen
  2. Hypotienda begeleidt u bij het indienen van facturen voor de teruggaaf van vooruitbetaalde kosten
  3. Hypotienda kunt u altijd bellen of mailen voor vragen over de zorgverlening in Spanje en geeft u tips wat te doen. Wij hebben veel ervaring en wij kennen de gebruiken in Spanje

Voor de ziektekostenverzekeringen werken wij samen met DKV. Hiervoor zijn wij gecertificeerd en daarmee officieel agent van DKV.

DKV heeft drie grote voordelen:

  1. DKV is gespecialiseerd in zorgverzekeringen 
  2. DKV heeft een zeer uitgebreid netwerk van artsen, specialisten en privé ziekenhuizen.
  3. DKV verliest na 3 jaar het recht om uw verzekering eenzijdig te beëindigen. Andere bekende maatschappijen behouden zich altijd het recht voor om uw verzekering eenzijdig te beëindigen (wanneer u bijvoorbeeld teveel heeft geclaimd).

Vijf verschillende producten
DKV biedt vijf verschillende soorten zorgverzekeringsproducten aan. De producten lopen uiteen van basis dekkingen tot aan complete topverzekeringen met wereldwijde dekkingen en artsen naar eigen keuze.

Een basispakket van DKV (product genaamd ´Integral´) is de goedkoopste zorgverzekering en geeft voor veel mensen die zich particulier willen verzekeren voldoende dekking.

offerte aanvragen

100% dekking via netwerk DKV

100% dekking via netwerk DKV + Artsen naar eigen keuze 


Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om u te laten informeren welk product het beste bij uw situatie past. Wij geven open en eerlijk advies. Wordt u klant van ons dan streven wij naar een lange termijn relatie, waarbij eerlijkheid en openheid de basis zijn. 

Onze dienstverlening is succesvol bewezen door de lange termijn relaties die wij met onze klanten hebben. Lees ook onze klantervaringen.

Spanje Zorgverzekering

Neem contact op met Hypotienda!

C/ Pablo Casals 7 Local 2 
29602 Marbella (Málaga - Spanje)

Telefoon :    (+34) 951 319 383 
Mobiel:        (+34) 685 461 863
Fax:            (+34) 952 821 700
Email:         info@hypotienda.com