Vacature stagiaire social media platform

Mei 2011- Deze vacature is reeds ingevuld

Profiel stagair(e)
Hypotienda zoekt een stagiair(e) met kennis van online-marketing en Social Media zoals Facebook, Twitter, Hyves, YouTube en blogs.

De stageopdracht
Hyptotienda wil graag een social media platform ontwikkelen waarbij Hypotienda interactie met haar (potentiële) klanten en andere collega’s in dezelfde branche krijgt.

Doel inzetten social media
Het doel van het inzetten van social media is om onze producten en diensten te promoten, daarnaast om online meer te verkopen te genereren en meer bezoekers naar onze website te genereren. Tevens heeft deze vorm van marketing een informatief doel voor Hypotienda. Wij willen onze relaties informeren over alle belangrijke zaken omtrent verzekeringen en hypotheken in Spanje.

Wie is Hypotienda?
Hypotienda is een hypotheek- en verzekeringskantoor in Spanje. Hypotienda begeleidt haar Nederlands sprekende klanten in het afsluiten van hypotheken en verzekeringen in Spanje. Tevens is Hypotienda verantwoordelijk voor de volledige schadeafhandeling.

Met een hoogstaand serviceniveau, begeleiding in eigen taal en eerlijk advies is Hypotienda een van de belangrijkste spelers in de financiële dienstverlening in Spanje.

Hypotienda is gevestigd in Zuid- Spanje, het werkgebied is landelijk. De stageopdracht vindt plaats in Amsterdam.

Duur van het project
De duur van de opdracht is circa 4 maanden. In overleg kan deze opdracht uitgebreid worden naar 6 maanden.

Wat verwachten wij van jou?

 

  • Beknopt marketing- concurrentieonderzoek (welke partijen ook collega’s in dezelfde branche maken reeds gebruik van social media en wat doet de rest aan marketing)

 

  • Het (mede) ontwikkelen van een Social Media plan inclusief het bepalen van de doelstellingen en dit afstemmen op de huidige marketingkanalen.

 

  • Het opzetten van de social media instrumenten (aanmaken facebook  en twitter account, you tube filmpje etc.) en maak hierbij ook gebruik van social sharing links)

 

  • Zorgdragen voor periodieke updates en interactie op het platform begeleiden

 

  • Upgraden van onze eigen websites door links en banners te plaatsen naar de opgezette social media kanalen

 

  • Zoekmachine optimalisatie (zoekmachine van Twitter, hootsuite e.d.)

 

  • Gebruik maken van free publicity, PR en het plannen van media inzet zodat bekendheid kan worden gegenereerd

 

   Maak gebruik van tracking url’s om het aantal kliks en het bezoekersverkeer vanuit social media-kanalen naar onze websites meetbaar te maken
Spanje Zorgverzekering

Neem contact op met Hypotienda!

C/ Pablo Casals 7 Local 2 
29602 Marbella (Málaga - Spanje)

Telefoon :    (+34) 951 319 383 
Mobiel:        (+34) 685 461 863
Fax:            (+34) 952 821 700
Email:         info@hypotienda.com